Blog Listem

30 Mart 2014 Pazar

tatil gibisi yok :)

merhabalar
hafta sonunu iple çeken bir insan olarak, hafta sonu tatilinin iki gün olmasından hiç hoşnut değilim, çünkü biraz tembelim :) iki gün bana yetmiyor. böyle söylediğimde eşim çok kızıyor "hafta sonu tatili olan bir işin var, şikayet ediyorsun" diye. haksız sayılmaz çok şükretmeliyim..
ben nereye bağlıycaktım, haftasonu kahvaltısına :) arkadaşlarla evimizde yaptığımız kahvaltı sofrasına gelelim diycektim. acemi bir blogger olduğum için fotoğraf çekmeyi unutuyorum. bu fotoğrafta arkadaşın telefonundan..
Öyle aman aman bir sofra değil. zaten bende sade seviyorum herşeyi, rahatıma düşkün olduğumdan ötürü uğraştırıcı süslü püslü şeyler bana göre diil :)
çok sevdiğim krepler arkada kalmış amaa:( bu arada patatesleri baharatlayıp fırınlıyorum, tam bana göre bişey az yağlı.. ( buradan yazarın kilo problemi olduğunu anlıyoruz)
bu aralar boş zamanlarımda örgü örmeye çalışıyorum belki kollarımı zayıflatırım ne dersiniz :)
şimdilik bu kadar
görüşürüz :)

2 yorum :

  1. Sofrayı bende çok sevdim :) arkadaşları olunca insanın bi peynir olsa da yeter zaten çok sevdim blogunuzu da samimiyetinizi de inanın :) izlemeye alıyorum sizi bana da beklerim sevgiler.. http://sadecebiyasam.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım çok haklısın kesinlikle , bende geldim bile sayfana :)

      Sil